AFRIKA CUP LIVE OP EUROSPORT

17 jan 2013

29 WEDSTRIJDEN LIVE OP EUROSPORT EN 3 OP EUROSPORT 2

Eurosport en Eurosport 2 doen vanaf komende zaterdag 19 januari tot en met zondag 10 februari exclusief en rechtstreeks verslag van de Coupe d’Afrique des Nations. De sportzender ondersteunt daarnaast de dedicated website afrikacup.tv. De 29ste editie van de Afrika Cup wordt gespeeld in Zuid-Afrika, het land dat in 2010 nog het WK voetbal hostte. Van de 32 wedstrijden worden 29 wedstrijden op Eurosport uitgezonden en 3 op Eurosport 2 (beide ook in HD). Alle ‘finalewedstrijden’ zijn te zien op het ‘reguliere’ Eurosport.

Speciaal voor de Afrika Cup ondersteunt Eurosport dit jaar tevens een dedicated website. Hierop zijn - onder meer - het laatste nieuws, interviews, uitslagen, standen, speel- en uitzendschema’s, statistieken, selectie- en spelersinformatie en sfeervideo’s en -foto’s te vinden: www.afrikacup.tv

Het commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Frank Kramer, Herman Hobert, Ragnar Niemeijer en Thomas Schuurman. Live met hen en medekijkers praten over de wedstrijden kan op nuopEurosport.nl, Eurosport’s interactieve tweede scherm: www.nuopeurosport.nlElke Sport. Elke Emotie.De Eurosport Groep is het grootste sport- en entertainmentplatform van Europa. Eurosport wordt in 20 talen uitgezonden en bereikt 130 miljoen huishoudens in 59 landen. Eurosport HD is de high definition simultaanzender van Eurosport. Eurosport 2 (ook in HD) bereikt 61 miljoen huishoudens in 18 talen en 47 landen. Eurosportnews is Eurosport’s sportnieuwszender en wordt wereldwijd uitgezonden. Eurosport Asia/Pacific (ook in HD) bereikt 17 landen in die regio. Eurosport Events richt zich op organisatie, management en promotie van grote internationale sportevenementen. Eurosport’s online sportplatform is met zo’n 23 miljoen unieke bezoekers per maand Europa’s best bezochte online sportbestemming. Met de Eurosport Player kijkt men in 52 landen online, live en on demand naar Eurosport en Eurosport 2 en naar evenementen die niet op TV te zien zijn. nuopEurosport is Eurosport’s interactieve tweede scherm.

Discovery Networks Benelux lanceert SVOD-service Dplay

Rec button

Belangrijke innovatie kijk- onderzoek: rapportage uit- gesteld TV-kijken tot en met 28 dagen na uitzending
Lees meer >>

Verfrissende nieuwe creatieve reclames op het Commercial Prikbord
Lees meer >>

The Voice of Holland van 2 oktober, winnaar Gfk Twitter TV Ratings week 40
Lees meer >>
TV is dominanttb
Nielsen rapporteert: TV in VS dominant. Negen van tien minuten bekeken videocontent is televisiecontent 

Lees meer >>

 

Videoconsumptie jongeren in UK bepaald door vrije tijd, identiteit en sociaal gedrag
Lees meer >>

vsonlinevideotb

VS: traditionele TV-zenders kunnen profiteren van groei online video
Lees meer >>

surfgedragtb

TV-reclame leidt tot meer online aankopen dankzij multitaskers
Lees meer >>

 

ASI symposiumtb

Van 4 t/m 6 november in Venetië het jaarlijkse European Radio & Television Symposium
Lees meer >>