AFRIKA CUP LIVE OP EUROSPORT

17 jan 2013

29 WEDSTRIJDEN LIVE OP EUROSPORT EN 3 OP EUROSPORT 2

Eurosport en Eurosport 2 doen vanaf komende zaterdag 19 januari tot en met zondag 10 februari exclusief en rechtstreeks verslag van de Coupe d’Afrique des Nations. De sportzender ondersteunt daarnaast de dedicated website afrikacup.tv. De 29ste editie van de Afrika Cup wordt gespeeld in Zuid-Afrika, het land dat in 2010 nog het WK voetbal hostte. Van de 32 wedstrijden worden 29 wedstrijden op Eurosport uitgezonden en 3 op Eurosport 2 (beide ook in HD). Alle ‘finalewedstrijden’ zijn te zien op het ‘reguliere’ Eurosport.

Speciaal voor de Afrika Cup ondersteunt Eurosport dit jaar tevens een dedicated website. Hierop zijn - onder meer - het laatste nieuws, interviews, uitslagen, standen, speel- en uitzendschema’s, statistieken, selectie- en spelersinformatie en sfeervideo’s en -foto’s te vinden: www.afrikacup.tv

Het commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Frank Kramer, Herman Hobert, Ragnar Niemeijer en Thomas Schuurman. Live met hen en medekijkers praten over de wedstrijden kan op nuopEurosport.nl, Eurosport’s interactieve tweede scherm: www.nuopeurosport.nlElke Sport. Elke Emotie.De Eurosport Groep is het grootste sport- en entertainmentplatform van Europa. Eurosport wordt in 20 talen uitgezonden en bereikt 130 miljoen huishoudens in 59 landen. Eurosport HD is de high definition simultaanzender van Eurosport. Eurosport 2 (ook in HD) bereikt 61 miljoen huishoudens in 18 talen en 47 landen. Eurosportnews is Eurosport’s sportnieuwszender en wordt wereldwijd uitgezonden. Eurosport Asia/Pacific (ook in HD) bereikt 17 landen in die regio. Eurosport Events richt zich op organisatie, management en promotie van grote internationale sportevenementen. Eurosport’s online sportplatform is met zo’n 23 miljoen unieke bezoekers per maand Europa’s best bezochte online sportbestemming. Met de Eurosport Player kijkt men in 52 landen online, live en on demand naar Eurosport en Eurosport 2 en naar evenementen die niet op TV te zien zijn. nuopEurosport is Eurosport’s interactieve tweede scherm.
twittertv thmb

NPO brengt TV en Twitter bij elkaar in één scherm
Lees meer >>

Dinsdag 23 juni organiseert SPOT speciaal voor nieuwe medewerkers van bureaus en adverteerders de stoomcursus THIS=TV
Lees meer >>

twitter wk20
Uitzending DWDD 11 mei realiseert meeste Twitter Ratings in week 20
Lees meer >>
CommercialPrikbord thmb

SPOT lanceert het Commercial Prikbord, een bundeling van TV reclames uit binnen- en buitenland op een plek
Lees meer >>

twitteronderzoek thmb

GfK Studie toont sterke relatie tussen Twitter en TV aan
Lees meer >>

muziekthmb
Muziek cruciaal ingrediënt in effectiviteit TV reclame
waywardpines thmb


Fox Broadcasting Company en Fox International Channels lanceren serie Wayward Pines in 125 landen tegelijkertijd
Lees meer >>

 

Videoverslag SPOT Expertsessie Targetted TV Advertising 12 mei

wekker tmb

CrossMedia:Tijd: fusie van vier grote bereiksonderzoeken
Lees meer >>